Södra Support går som tåget!

Det händer något nästan varje dag i Södra Supports utveckling, får vi inte nya kontakter, medlemmar, samarbeten och rena gåvor av tjänster eller reklamblad m.m så är det något annat som kliar oss på ryggen. Och till alla er som känner er berörda av detta som på något sätt, ens om det är en liten liten sak.. så TACK! Vi kunde inte vara lyckligare än såhär över all hjälp vi fått att skapa detta!

Det senaste som hänt är att vi blivit bekräftade av HIF då vi fått inbjudan till supporterrådet och sitter i detta från och med nu. För oss är detta grymt stort och viktigt då det faktiskt ger oss papper på att vi tagit oss någonstans, och dessutom ganska långt på denna korta tid.

Vår Facebook grupp lever (Södra ståplats 2012) och det händer något där varje dag i form av inlägg, mail, bilder/filmer eller nya Gilla-markeringar!

Matchen igår mot Mjällby gav svar på tal än en gång.. jävlar vilket tryck vi börjar få till! dock andra halvlek så var det fruktansvärt avslaget, men gissningarna är att nybörjarna i klacken inte orkar med, alla känner vi igen den sprängande huvudvärken och slemmiga och irriterade halsen sådär i början av ens sångkarriär. Men i första så var det öron porr för södra! såhär högt har det inte låtit på länge.. fatta derbyt!? kan vi såhär bra en pissmatch så kommer Södra braka ihop och göra folk döva när Mupparna kommer krypande till vårt Olympia! dock ska vi ha i åtanke att även om ett derby är förbannat kul så ska det låta som ett även emot nått pissgäng från listerlandet eller smålands inre skogar.

Saker jag vill ta upp idag är att det som vi såg igår på matchen där Sörum hyllades..DET tycker jag alla borde hänga med i.. det va inga starka hyllningar han fick.. och även om du anser att han ”suger” eller ”var en ny tarmo” eller vad fan du nu har emot killen.. lägg det åt sidan under match tack och hylla han som den spelare i röd/blå tröja han är. utan vårt stöd kommer han aldrig bli något. Han har fan så mycket mer att ge än såhär och VI kan hjälpa honom att hitta formen igen!

Ang incidenterna på kärnans resor vill vi bara säga att vi Respekterar kärnans beslut helt och hållet och ni har skapat en grym debatt genom att göra som ni gjorde, dock hoppas jag för spelarnas skull att detta snart är i sin ordning igen. Så för FAN! om någon beter sig illa på Kärnans resor så SÄG TILL!

Samla krafter till nästa hemmamatch! då kör vi igen!

 

//Danne

 


Comments are closed.