See something you like? Nick it!

Fantastiskt kul med all respons på mitt senaste inlägg om rätt- och fel i den massmediala världen. Det finns dock en hel del som jag tycker tolkar mitt inlägg på ett sätt jag inte önskade.
Jag hade en förhoppning att fokusen skulle ligga på om du som läsare/privatperson ansåg att media gör rätt att själva bestämma om de skall få publicera foto på misstänkta samt ännu ej dömda gärningsmän.

Jag ställer mig definitivt inte på de misstänktas sida, anser precis som ni att övervåldet som utspelade sig är rent åt helvete. Men jag tycker att man borde akta sig för att hänga ut folk, oavsett vad de gjort innan en fällande dom har avlagts. Där borde diskussionen ligga. Till sist vill jag tacka Lars Johansson som bemödade sig svara mig trots jag driver en obskyr blogg och ej har en fräck journalistutbildning.

Än en gång, jag tar direkt avstånd till misshandeln som skedde.

Vidare med lite roligare nyheter.

– Bakgatans eget snus är förhoppningsvis på gång. Vi söker nu dig tobaksförsäljare och övriga inom liknande handel som kan tänka sig att kränga prillorna till rödblå överläppsatleter. Finns du? Hör av dig på info@bakgatan.se -Tack!


– Finns det något bra där ute gör man allt för att värva/stjäla. Vi välkomnar snubbarna som håller i podcasten på vialskarHIF.se till Bakgatan.se! Jag tycker att deras arbete kräver en större publik och därför ville jag ha podcasten hos oss. Dock, deras första framträdande dröjer en smula…

Än en gång, varmt välkomna!


Comments are closed.