Supporterkortet 2012!

Även denna text är skriven av HIF. Vi anser att initiativet är berömvärt och hoppas att så många som möjligt väljer att köpa kortet! Vi ska bli många på bortaplan i höst!

Är du en av Helsingborgs IF:s mest engagerade supportrar? Följer du HIF i vått och torrt?

Nu lanserar Helsingborgs IF i samarbete med SEF ”Supporterkortet” för 2012. För dig som följer ditt kära HIF i hela landet är detta ett unikt tillfälle. För endast 650kr får du entré till resterande bortamatcher i Allsvenskan. OBS! Begränsat antal (100 st).
Följande matcher spelas på bortaplan framöver:

• IFK Göteborg, Syrianska, Elfsborg, Djurgården, AIK, Häcken, Mjällby, GAIS och Gefle

Villkor:

• Supporterkortet är personligt (namn, adress, telefonnummer, e-post krävs) • Supporterkortet gäller till bortasektionen på respektive arena och visas upp vid entré. Separata regler för respektive arena finns på hemmalagets hemsida.

• Supporterkortet kan betalas på plats i Olympiashopen (aktuella öppettider hittar du här) från den 29 maj dock senast den 2 juli när vi möter Gefle på Olympia för att få kortet aktiverat till matchen IFK Göteborg-HIF den 9 juli. Du kan även skicka ett mail till biljett@hif.se med ovan uppgifter för att anmäla ditt intresse. Skriv ”Supporterkortet 2012” i ämnesraden, därefter kan du betala allt på plats senast den 2 juli.

• Supporterkort och halsduk kan hämtas i Olympiashopen från den 3 juli mot uppvisande av legitimation. Alternativt skickar vi hem kort och halsduk till dig under vecka 27.

• Begränsat antal. Endast 100 supporterkort släpps till försäljning, först till kvarn

Stöd HIF!


Comments are closed.