Livsstils-blogg!

Bakgatan.se handlar om supporterkultur och vad är en sida om supporterkultur om den inte innehåller en blogg som har koll på vad som är rätt- och fel i modevärlden, eller vilken ale som är bäst till vilken musik osv. osv. Kim heter pågen som skall ge er alla värdefulla tips så ni inte lallar runt i foppatofflor & bomberjackor.”
// Redaktionen

Då man är en så kallad ”deltidare” och har mycket tid över till annat, tänkte jag ägna en stor del åt att leta med ljus och lykta efter kläder som är på tapeten just nu. Se det som en skånsk livsstilsblogg med fokus på kulturen kring Helsingborgs IF.

Eftersom sommarvärmen lyser med sin frånvaro kan det vara på sin plats att tipsa lite om regnjackor.

ELKA CLASSIC JACKET

Norse Projects (Pilestræde 41) i Köpenhamn finner man denna stilrena regnjacka för ca 1500 kronor. Väldigt lik Stutterheims Arholma men 2000 kronor billigare. Jag vet vilken jag hade kört på.

CASHCA 6876 ORUST

Har genom Ola på Sweet & Tender funnit ett av mina favoritmärke ”6876”. Alla plagg görs i limiterade upplagor och håller alltid hög kvalité. Tidigare har de kommit ut med bla ”Sonora” och ”Capandula” som jag vet ett par vänner har i sin ägo.

M.H.L. by Margaret Howell Anorak

Dags att använda ordet ”stilren” igen. Oi Polloi har rea just nu och denna fina skapelse går loss för 2400 kronor (tidigare 4000)

CASUAL CONNOISSEUR

I höst dyker denna upp på (http://www.casualco.com/), håll utkik då deras grejer tar slut väldigt fort.

Redaktionen beordrade även mig att slänga upp en spellista, den finner du här.

/Kim


One Response to Livsstils-blogg!

  1. Pingback:Concha inte aktuell för HIF! | Bakgatan