Concha inte aktuell för HIF!

(Jag vet att inledande stycke kan låta skitdumt men bare with me!)

Concha kan inte tänka sig att spela i HIF. Han kan inte heller tänka sig att spela i AIK. Han bor i Skåne. Jag tror det finns fler saker Concha INTE kan tänka sig, låt oss göra en lista.

Concha kan INTE tänka sig… (Lettermans Top 10)

* Att duscha innan han vaknat på morgonen.
* Att köra ubåt då han faktiskt inte vet hur det går till.
* Att källsortera. (Bara en gissning!)
* Att spå vilket väder det blir på torsdag.
* Att byta kön.
* Att fisa när han vet att han är lös i magen.
* Att simma över Atlanten.
* Att dansa i neon.
* Att agera stuntman i en porrfilm.
* Att INTE spela i varken HIF eller AIK!

Varför jag gjort ett inlägg om precis ingenting? Dels har jag tydligen för mycket fritid och dels för att jag stör mig så in i helvete på en >>> meningslös artikel <<<. Vad fan tänkte man på redaktionen egentligen?

 –Eyy new guy! Vi behöver en artikel om precis ingenting om någon som är ”i ropet” just nu och du är vår man att skriva en totalt innehållslös sådan. Grattis!

Det roliga med texten ovan är att den kunde mycket möjligt varit skriven av någon med journalistutbildning. Concha stänger alltså dörren till HIF, mer vi skiter i? Jag kan räkna upp 100 till som inte kan tänka sig att lira i min klubb…
Jag menar, har ens artikelförfattaren ens orkat lyfta luren och frågat ansvarig i respektive klubb om de hade kunnat tänka sig en värvning av Concha? Nej!


WTF?!

Men Concha skall ändå ta åt sig en del av hedern som inne och nafsar på det här som stavas k-l-u-b-b-k-ä-n-s-l-a. Om han sen menar det är det ingen som vet, större under har ju skett…

Får slutliggen tacka dig som läsare som orkat lägga ungefär 1min 29sekunder på ett helt meningslöst inlägg, tack. Skynda nu vidare till vår nya tillskott på Bakgatan.se, Livsstilsbloggen med Kim!


Följ mig på twitter också!


Comments are closed.