Fotbollsturnering den 30/6!

Sommaren kommer så smått igång, EM-fotbollen går på högvarv, man saknar HIF… Ett sätt att lindra abstinensen kan vara att själv dra på sig skorna igen!

Vi har turen att få ha turneringen ingenstans mindre än på Olympias ärofyllda A-plan – hela turneringen anordnas i samarbete med HIF. Det hela drar igång vid 12.00.

Eftersom det är första året turneringen hålls kan bara åtta lag medverka. Går allt bra är förhoppningen att BETYDLIGT fler lag kan vara med nästa år. Kärnan ska vara till för alla! Detta är inte heller någon elitturnering – de flesta av oss är glada amatörer som mest vill spela lite boll för att det är kul, snacka skit med andra HIF:are och ta en öl eller två medan man njuter av värmen. Därför ska man inte behöva begränsa antalet lag. Kärnan försökte att få med fler lag, men tyvärr fanns det ingen möjlighet just i år.

Ni undrar säkert varför vi väljer att lägga ut det officiellt om alla ändå inte kan vara med. Vi tänkte som så, att eftersom turneringen kommer att utökas nästa år skadar det inte att göra lite reklam för den redan nu. Vi vill ha med ALLA, oavsett vem man är, med HIF-hjärta och det ska vi jobba för nästa år!

De åtta lagen som medverkar är:

Kärnan
Helsingborg Hardcore
Sundsbusarna
Grimeton
Södra Support
Publikvärdarna/ordningsvakter
Resurs Bank
Tegel

Alla bjuds på en korv/hamburgare och en öl efter spelandet. 100 kr per person är avgiften.

Kärnan fick tillsätta de fem första lagen. Vi visste inte hur vi skulle välja de fyra första, så vi tog de grupperingar som var representerade i vår egen styrelse.

Ni som vill komma upp och kolla är hjärtligt välkomna att göra det! Som sagt, vi startar smått och kommer sedan att försöka få turneringen till att bli en årlig tradition. Då ska alla ni andra också vara med! Alla vet hur bra Bakgatans turnering var för något år sedan när över 20 lag medverkade. Vi vill försöka få till en liknande grej – årligen! Grejen med att HIF:are ska träffas tillsammans och lira boll är för bra för att sjabblas bort!

Men som sagt, den 30 juni 12.00… Välkomna!


Comments are closed.