Omstart mot Gefle – massiv mobilisering och matchtröja på!

Så, då var Åge klar och tränarkarusellen i HIF har tagit ytterligare en vändning. Välkommen tillbaka, först och främst! Om du kan upprepa framgångarna från senaste sejouren och få styr på spelet och GLÖDEN, vore det guld värt!

Men faktum är att förra säsongens glöd inte riktigt har gått att finna – varken på plan eller på läktare. Det finns så mycket mer att ge! Vi ligger bra till i tabellen; får vi Atta och Stoffe tillbaka samtidigt som en ny anfallare tillkommer och May och Gashi hittar den där mentaliteten som gjorde dem ostoppbara 2011 är mycket vunnet.

Vi på läktaren har också en viktig roll. Istället för att mumla i sångerna och gnälla när det går dåligt ska vi LYFTA fram dem! Sångerna ska rulla och de ska känna vårt helhjärtade stöd i ryggen – det stöd och det hjärta HIF-supportrar gjort sig kända för! Så nu vill vi mana till en massiv omstart av säsongen – eller kalla det nystart om ni vill, för så ska det bli!
Innan matchen samlas vi på O´learys (vädret är instabilt och gör andra typer av samlingar svåra, vi har funderat på det), laddar där upp med Skånes bästa supportrar för att sedan ta oss till Olympia och visa vinnarskalle i 90 minuter!

Vi uppmanar ALLA HIF:are att dra på sig vår vackra matchtröja och skapa en rödblå vägg på läktaren. Tänk samlingen på Knutpunkten förra året inför mff… Någon liknande effekt vill vi uppnå! Vi ska förhoppningsvis kunna fixa något bra erbjudande. Vi jobbar på det – och återkommer!

Kom ihåg – det är i svåra tider supportrar prövas. Inte för att vi direkt har svåra tider nu, men en osäkerhet inför framtiden finns till viss del. Vi ska förvandla denna osäkerhet till en sjuhelvetes vinnarskalle! Vill DU att HIF ska klättra i tabellen?

Ses mot Gefle!


Comments are closed.