Nu växer vi!

Sannerligen har det varit en turbulent HIF-tid. Ett par tränarlegender har avgått/fått sluta och en gammal legend har återkommit i Åge Hareide. Detta har inte gått obemärkt förbi i media-och supporterbruset. En del har ställt sig väldigt frågande till hur P-O blev uppsagd av klubben för att i nästa veva värva Schwarz som andretränare. Conny kände sig omotiverad och tackade för sig. Otrolig story som ingen(!?) kunde tänka sig när femte bucklan i rad(!) lyftes för några månader sen.  Conny är i alla fall en hjälte och den största tränare klubben haft! Tack för showen!

Var sak har sin tid heter det ju och nya vindar blåser. Det har varit skrala resultat denna vår och vinnarskallar som har somnat in ska nu väckas till liv igen. Inga fler kommentarer från lagkapten och tränare efter matcherna att vi är nöjda med en poäng, Tack!

HIF har härliga utmaningar framöver; kvalmatcher till Europaspel, spel i Svenska cupen, jaga bort elfsborg från toppen av Allsvenskan!
Bra grepp av Kärnan för att få ordning på bortaresorna. Många frivilligas jobb förstörs av några få ärthjärnor. Sen är det kul att följa renoveringsplanerna av vårt kära Olympia, supportarna får vara med att säga sitt! Ja klubben växer, nya (och gamla) supportrar i alla åldrar vill följa mästarlaget på bästa sätt!

-Välkommen hem Åge och lycka till Stefan! Nu fortsätter showen…!
– Vi ses på Olympia eller någon annanstans!

Bästa hälsningar ”Göingen”


Comments are closed.