Kärnan ordnar resa till CL-kvalet mot Wroclaw! *Uppdaterad med biljettlänk*

Trots den extremt korta varseln är vi nu ordentligt nöjda med att kunna presentera ett alternativ för alla HIF:are som vill stötta HIF i den LIVSVIKTIGA matchen mot Wroclaw. Grabbarna behöver ALLT stöd de kan få och det gäller dig som läser det här med! Liksom, Champions League – hur ofta får man den chansen?

Bussresa är det som gäller till priset av 1000 kr. Medlemskrav, såklart. Matchen spelas onsdagen den 1 augusti och bussen lär avgå cirkus 15 timmar innan. Direktbuss är det det handlar om. Hotellalternativ blev alldeles för kort varsel, tyvärr. Vi återkommer med mer exakt info – huvudsaken är att vi får ut detta så fort som möjligt nu!

Biljetter handlar du på boden bakom Södra och över Tickster (http://www.tickster.com/sv/events/pj53tdx94g61k1n). Ni utanför Helsingborg har alltså ett bekvämt alternativ att handla genom.

Vi kommer även att sitta på O´learys fredag och söndag mellan 18-20.30. Ni lär hitta oss! Förhoppningsvis ska vi även kunna sälja på uppladdningen inför Norrköping på lördag.

Matchen på lördag är annars ett gyllene tillfälle att skaffa er biljett i boden bakom Södra. Ta den chansen!

Sista anmälningsdag är måndag. Senare än så får vi svårt att avboka från Hyllingebuss. Ni MÅSTE alltså se till att anmäla er i rappet! Får vi inte ihop 30-35 anmälningar vid den tiden kan inte bussen rulla. Vi har svårt att göra några större subventioneringar, faktiskt.

Det är ni som avgör om ni bussen ska rulla och vi alla ska få chansen att se en fet match på en EM-arena som tar 42 000. Stämningen kommer att bli fet och vi ska göra vårt! Vem vill inte kunna säga till polarna att man var där?

Genom denna match kan vi ta ytterligare ett kliv mot att få möta lag som Real Madrid, Manchester United och Milan redan i september när huvudturneringen drar igång. Det kan bli mycket snart, HIF-brödrar… Men motståndet är egentligen inte det viktigaste – det viktigaste är all den ära och alla de intäkter vår klubb kommer att skaffa sig om vi tar klivet in. Vi ska inte stå med mössan i näven som Elfsborg och Malmö i sina senaste Europa-äventyr. Det är VI, Skånes stolthet, som är Europa-laget i Sverige och det ska vi också visa mot Wroclaw!

Avgångstid kommer. Ett krux är att restiden, inklusive båtöverfart, beräknas landa på 15 timmar. Matchen i Polen börjar på kvällen, så egentligen skulle en avresa någon gång på natten mot onsdag vara lämplig. Vi får se vad som passar bäst. Återkommer.

Vad ska nu du som vill hänga på göra? Vårt tips är att anmäla dig kvickt som fan och att sprida detta till alla dina kontakter så att de gör samma sak. Kärnan ska göra sitt – det är upp till er att göra detsamma. Kom igen!

Alla som var i Oswestry – och innan dess såg matcherna mot Galatasaray, Bordeaux, PSV, Bayern Munchen, Paris SG, Inter och många fler – kunde vittna om vilka feta resor det var. Läs Pågadruls senaste inlägg på Bakgatan för att få er en bild av hur det kan vara.

Låt oss nu skapa nya Europa-minnen, HIF:are! Mot Champions League!

Köp  din biljett här! http://www.tickster.com/sv/events/pj53tdx94g61k1n


Comments are closed.