Vilket ben skall vi stå på?

Bra med reaktioner på mitt senaste inlägg, ”Polsk riksdag”. Det är ont om tid, men vi måste visa för HIF & media att vi INTE godtar att en kvalmatch till champions league startar 18:00 för att de skall tillgodose tv-tittare samt att det ekonomiska skall stå över vår passion.

Så hur gör vi?

Givetvis krävs det att vår kära supporterklubb är med på noterna, utan dom står sig en protest ganska menlös. Vad vill vi se, eller jag kanske bör skriva vad jag vill se.
Ett tomt sektion 36/37 i första med banderoller som berättar för TV-bolagen, HIF m.m. att vi inte accepterar avsparkstiden. En andra halvlek där vi fyller upp sektionerna och bjuder på årets bästa stöd.
Enkelt eller hur? Kanske, kanske inte. Det krävs information vid insläppen där vi berättar för besökarna varför vi gör som vi gör, likaså skall spelarna i HIF delges samma information. För att det hela skall bli ”lyckat” krävs det tysk organisationsförmåga och engagemang!

Men som sagt, Kärnan skall säga sitt först…

Vi körde något liknande förra året mot gnaget hemma. Protestbanderoller hölls upp men genomslaget var dåligt och därför behöver vi denna gången statuera det rejält! Är du med på noterna?

Liknande verkningslös ”protest” genomfördes mot IFE också…

Nu har vi chansen att på riktigt visa att man inte kan köra över oss hur som helst och jag tycker att vi skall ta tillfället i akt!

Mot CL-final!


Comments are closed.