Info om resan till Glasgow

Resebolaget vi samarbetar med har fått in en del erbjudanden; dock inte så många som de trott. De lovade oss definitivt – även om det ordet redan använts från vår sida om måndagen, ursäktar för det – besked imorgon tisdag. Då trodde de att fler förslag skulle komma in.

Vad har hänt med de förslagen som redan kommit?, undrar ni kanske då. Vad var det för fel på dem? Ja, problemet är helt enkelt att priserna fortfarande är lite för höga. Vi kan inte stå för de alternativen och säga att det är ett bra erbjudande. Det är viktigt att vara fair mot sina medlemmar. Priserna är inte skyhöga men fortfarande inte tillräckliga.

Med anledning av prisläget förhandlar vi om priserna just nu. Eftersom vi inte bedömer det som orealistiskt att få ner priserna några hundralappar ytterligare, och därmed fixa ett rimligt erbjudande som vi tror att HIF:are kommer att nappa på,  ber vi er att vänta tills imorgon kväll.  Håll utkik på Facebook, där kommer infon upp först om det blir något. Ytterligare info läggs sedan upp vid 23-tiden på Bakgatan. Längre än så LOVAR vi alltså att ni inte ska få vänta. Det är beklagligt redan som det är – en situation där flygpriserna hela tiden stiger samtidigt som supporterklubben dröjer med att skaka fram en tillräckligt bra deal är naturligtvis inte optimal. Vi har satt imorgon som deadline till resebolaget; längre än så ska ni inte behöva vänta.

Är priserna fortfarande för höga kommer vi att lägga upp något om det – även det imorgon kväll. Ni ska få en ärlig chans att fixa er egen resa, så att dra ut på det ytterligare vore inte rätt mot er när vi redan tvingats skjuta på beskedet en dag.

För att förtydliga: utresa kommer att ske matchdagen 29 augusti. Hemresan avgår från Glasgow dagen efter, den 30 augusti. Räkna alltså med en natt på hotell.

Att ta in sponsorer blir svårt. Den sponsorn skulle i så fall behöva gå in med summor på en helt annan nivå än de som lades på tågresorna till Stockholm vi har anordnat. Vi bedömer inte det som realistiskt, tyvärr.

Nu vet ni spelreglerna åtminstone. Besked kommer imorgon tisdag, på kvällen. Vi får hoppas på det bästa!


Comments are closed.