Högt tryck på biljettförsäljningen.

Efter lottningen fredags har vi haft ett väldigt högt tryck på biljettförsäljningen. Inte helt oväntat med den lottningen vi fick, och vi har varit väl förberedda. Men tyvärr har vi inte kapacitet att klara av alla i den takt vi önskat. Vi arbetar nu frenetiskt med att hantera alla beställningar för befintliga säsongskortsinnehavare, vi har tyvärr ingen möjlighet att skicka ut bekräftelser på dessa beställningar inom den tid som kan förväntas. Därför är vi väldigt tacksamma för allas förståelse. Vi får väldigt många telefon samtal och mail. Men vi måste prioritera att biljettförsäljningen flyter på så bra som möjligt.

Fram tom imorgon onsdag är det förtur för säsongskortsinnehavare och alla som beställer sina platser kommer att vara bokade innan vi släpper platserna till medlemmar på torsdag.

Vi uppskattar allas positiva inställning till detta och är tacksamma för att alla hjälper till på bästa sätt.

Nu fortsätter vi ge allt och om en vecka kommer vi att ha årets match på Olympia.

/ HIF


Comments are closed.