John Wayne Bobbitt.

Det ringer en klocka någonstans, visst fan känner du igen namnet? John Wayne… Nej nej, inte Western-skådisen från USA utan med efternamnet ”Bobbitt”. Ok, tror nog du har koll ändå. Snubben som blev känd efter hans trevliga fru skar av hans penis med en kniv.

Nästa fråga, vad fan har han med HIF att göra? En hel del, i alla fall om man jämför händelseförloppet med Finnbogason och vad som kanske kan ske i framtiden så är Alfred vår alldeles egna ”Bobbitt”, eller åtminstone kuken.

Likheterna är slående…

Karaktärerna: John Bobbitt (HIF) Lorena Bobbitt (Lokeren) Kuken (Finnbogason) Berusningsmedlet (Heerenveen / Stålarna)

1. John, hans kuk & Lorena Bobbitt levde lyckliga under en kortare period. Sent en kväll kom John hem en aning påverkad och skall enligt Lorena våldtagit henne. Lorena skulle i sin tur efter han somnat smugit sig in i sovrummet och skurit av John hans mandom!

Alternativet…

1. HIF, Finnbogason & Lokeren visste vart de hade varandra. Sent en torsdagskväll lockade Heerenveen med Coffey shops och stålar. Påverkad tackade Finnbogason ja vart på Lokeren skar av HIF från affären…

Framtiden..?

2. Läkare lyckades faktiskt sy på kuken på Bobbitt igen och Bobbitt gjorde raketkarriär som porrstjärna. Det sägs att han nu nästan 2 decennier efter händelsen blivit tillsammans med Lorena igen.

Alternativet…

2. En stämningsansökan skickades in av HIF som godtogs av UEFA. Finnbogason återvände till HIF samt förde klubben till Champions league!

Som jag annars skrev på twitter…

Karma: Vi piskar Heerenveen, de snor vår målspruta ett par år efter. Celtic stal Henke (Nåja!), Vi piskar Celtic i play offen… Deal?”

Följ mig på Twitter!


Comments are closed.