Bästa stödet någonsin på Olympia! Samling innan!

Ni hörde rätt – bästa stödet någonsin. Inget skämt utan vad som skall bli verklighet.
Glöm Heerenveen, glöm Elfsborg borta, glöm cupfinalen 2006… Detta ska överträffa allt. Allt!

Spelarna behöver det. Klubben behöver det. Vi supportrar behöver det. Nu MÅSTE vi ställa oss bakom laget. Vi vet såklart att ni alla kommer att göra det, men det tål att upprepas varför:

Vi ska in i Champions League. Vi är TVÅ matcher ifrån den största framgången för vår klubb på  tolv år. Bättre chans än så här finns inte!
Pressen är på Celtic. Vi är redan garanterade uppemot 30 miljoner och det känns verkligen som vi har allt att vinna. Fler feta matcher kommer det att bli oavsett, men HIF har alltid siktat högt och varit ett av få svenska lag som inte regelbundet gjort bort sig ute i Europa.

Det blir samling för HIF-familjen innan på O´learys och Stortorget. Vi räknar kallt med att varenda kotte tar sig dit. Allt är bäddat för en fullkomligt magisk dag. Det är såna dagar man lever för som HIF:are. Att få denna chansen att bringa ära till klubben är få svenska lag förunnat. Tänk känslan av att få höra CL-hymnen… Eller den ljudexplosion som kommer att uppstå när spelarna springer mot oss någon minut innan kalaset drar igång… Eller det fullkomligt vansinniga måljubel som kommer att inträffa om vi spräcker nollan!

Vi ska ta den chansen. Om mindre än 24 timmar smäller det. Mot Champions League!


Comments are closed.