Paradise-Pär!

I Skottland firar man redan.
Det gjorde man i Istanbul också och jag är ganska säker på att Inter Milan satt med halvribba när man drog HIF i play off:en 1999. Min högervad berättar en helt annan historia än den precis alla hade räknat med.

Mot Galatasaray fick vi höra att i stort sett ingen vinner på Ali Sami Yen-stadion. Deras fans var livsfarliga och stämningen skrämde slag på vilken motståndare som helst. Matchen slutade 3-2 i HIFs favör. Daniel Andersson stod för några magiska reflexräddningar på mållinjen och var en stor del i vinsten i Istanbul.

http://youtu.be/K33muMPIvPg

Stjärnspäckade Inter kom till Olympia och trodde att man kunde köra över de nordiska ”amatörlaget” med att bara ställa ut skorna. Istället steg en gänglig påg från södra Skåne fram och bankade in 1-0 bakom en förvånad Peruzzi. I returen lyckades man få 0-0 på San Siro efter bla. en svettig straffräddning av Sven Andersson.

David Bowies ”Heroes” är en låt jag vill skall rulla dygnet runt i era huvuden, spelare som supportrar. Vi har 0-2 efter mötet med ett lag som jag hoppas gick och köpte ett gäng trisslotter efter matchen. Vi kan vinna på Parkhead! Min högervad, eller rättare sagt skenben har en plats ledig för en ny hjälte. Pär kan bli ”Paradise-Pär” eller ”Parkhead-Hansson” med hela Skånska folket.

Det sitter en fet kärring med tårta i hela fejan. Så länge hon är upptagen är det jävligt svårt att höra henne sjunga. Vi är den tårtbiten, och vi skall se till att hålla henne nöjd ett tag till.

Vi är HIF, vi ger oss aldrig!


Comments are closed.