Dags för en gräsrotsrörelse?

Vi kan skrika oss hesa, knyta handen i fickan och tänka nu jävlar. Vi kan skriva debattartiklar likt denna och gnälla på hur fan vi kan godta att vår högsta liga snart liras i en gymnastikhall. För det är exakt dit vi är på väg och allt är tydligen vårt eget fel.

Global warming har tydligen gjort sitt intåg i Sverige de senaste 5 åren. Pissklubb efter pissklubb, ja jag skriver pissklubb för det är precis vad det är, väljer bort fotbollsplanen framför en jävla dörrmatta. Det värsta av allt är ändå att vårt fotbollsförbund accepterar det, och detta i vår högsta liga.

Det ryktas nu att även ”elitklubben” som ligger längst söderut, TFF kommer slänga ut fuskmatta. Tycker i och för sig att de borde göra något åt tånglukten i stället. Djurgården- och Bajen kommer dela arena i framtiden och även där kommer man välja bort fotbollsplanen. Hur i helvete kan pissklubbarnas styrelser se sig i spegeln varje dag utan att skämmas? Ni förstör världens vackraste sport.

En nyligen gjord studie visar hur mycket fuskmattan ger fördel till pissklubbarna som sålt sin själ. Elfsborg har plockat 40 av deras totalt 41poäng i år på dörmatta. Behövs det någon mer förklaring till varför jag avskyr skiten?

För att återgå till första stycket.
Jag skrev att allt är vårt fel vilket kanske låter en smula märkligt men jag skall ge dig förklaring på varför.

1. När källsorterade du senast?
2. När cyklade du till jobbet sist?
3. Stänger du av vattnet under tiden du löddrar in håret?
4. Diskar du för hand?
5. Har du funderat över att droppa bensinbilen framför elbilen?

Som du ser, det är ditt fel att det skett så fantastiska stora förändringar klimatmässigt i Sverige för jag gissar på att du inte går alla 5 påståenden ovan till mötes. Tydligen är det en ny istid på gång och pissklubbarna är väl förberedda… Oavsett, vi fortsätter gnälla i det tysta (Som nu!), handen är alldeles vit över knogarna i fickan och pissklubbarna blir fler och fler…

Ett litet steg men ändå att du visar din ställning är att gå med i en grupp på facebook. Bättre än ingenting eller hur? Dags för en gräsrotsrörelse…


Comments are closed.