The Harcourt Arms

Fick en förfrågan eller rättare sagt en uppmaning från en London-boende HIFsupporter som söker andra rödblå att hänga med på svenskpuben när giganterna lirar.

Efter mer- eller mindre succér (Sthlmsjävlar, HIFare i malmö osv,) med att hjälpa att knyta HIFare i förskingringen närmre varandra så är det då dags för London! Så här skriver initiativtagaren ”M.A.”>>>

”Jag skriver till er för att höra om det finns någon möjlighet att ni skulle vilja hjälpa till att samla ihop lite HIF-fans i London. Det är nämligen så här att jag och en kompis följer varenda match på The Harcourt Arms i västra London, och har förgäves försökt att få de som dyker upp på någon enstaka match att komma tillbaka och titta.
Vi är allt som oftast 1-3 st, vilket är SKANDALÖST i en sådan stor stad som London! Nog finns det fler fans än så här!? Vår målsättning är att så många som möjligt ska komma till matcherna, att vi ska kunna skapa stämning och gemenskap och ha kul som bara en stor grupp människor med en gemensam passion kan ha.
Tyvärr har vi inte någon möjlighet att nå ut till alla som vi skulle kunna nå ut till, och därför undrar jag om ni skulle vilja hjalpa till. Jag har skrivit och försökt göra lite ”reklam” för sidan på HIFs officiella, utan någon som helst framgång.”

Mer info finns i vår facebook-grupp!


Comments are closed.