Vi var redan körda…

Först, tack till alla som gjorde Celtic away and a big booo for man uni… the rättsväsendet av Skottland! En kiropraktor hade inte skadat idag. Note for the future: Enhandsluftrunk är ok, dubbelfattning är det inte. Vi gjorde vårt för att spä på våra chanser mot Celtic med tanke på valet av pub innan avspark. ”The Horse shoe” var bokat, en hästsko är väl aldrig fel om man bringa lite lycka? Tyvärr hade de grönvita ett ”Ess i rockarmen”, Susan Boyle. It aint over until the fat lady sings sägs det, Susan sjöng innan avspark, ridå! Tyvärr var vi egentligen redan körda efter hemmamatchen då vi kunde haft med oss ett bättre resultat eller som någon krönikör skrev; -Celtic är den där elaka vakten som står utanför en häftig nattklubb och vägrar släppa in dig… eller något i den stilen.

500 HIFare gjorde en fantastisk insats på läktaren, vi är få men per kapita är vi bäst.

Nu väntar istället den mindre prestigefyllda men ack så spännande Europa league. Lottning 13:00, det snackas om att hela Sverige stannade under Stenmarks åk, något liknande lär hända i nordvästSkåne under det magiska klockslaget. Ge oss Newcastle! (För att jag aldrig varit där…)

Än en gång tack till alla som gjorde Skottland och kom ihåg, -en hand är alltid bättre än två…


Comments are closed.