Kärnan undersöker alternativ till Twente och Hannover!

Sportsligt och geografiskt sett har vi fått en bra lottning i EL. Bussalternativ är fullt möjliga för både Hannover och Twente, vilket är en glädjande omväxling! En annan skön skillnad är att matcherna mot Twente respektive Hannover inte spelas förrän i början av november och december – ni slipper därför sitta och panikuppdatera och vi slipper den alltför överdrivna tidspressen. Bara för det ska vi såklart inte vänta mer än nödvändigt – vi ska få fram alternativet så fort prisuppgifterna kommer, i stort sett. Klart vi kanske måste planera in något annat, men överdrivet lång tid kommer det knappast att ta.

Vi har kontaktat bussbolaget och väntar på svar. De skulle återkomma till oss idag, så vi tror och hoppas kunna sy ihop något snart!


Comments are closed.