Invasion av Hannover – alternativ klara!

Resan till Hannover är färdigplanerad! Det är INTE långt till Hannover och matchen spelas inte förrän den 8 november. Vi ska alltså bli många – riktigt jävla många!

Två bussalternativ kommer att skickas iväg från Sundets Pärla:

Direktbuss. Pris: 850 kr. Ett, som vi tycker, mycket bra pris! Båtöverfart (kostar ca 1000 kr vilket blir 200 per skalle om du tar bil) och allt ingår till en resa som är ungefär i Sthlms-klass sett till längd. Inte nog med att resan håller bra pris även om ni skulle planera något själva – ni slipper också strul med att fixa ihop bil samt besväret med att köra nattetid och jaga folk! Vårt alternativ tar dig smidigt dit och hem!

Hotellbuss. Pris: 1250 kr. Övernattning på ett bra hotell i Hannover ingår för er som inte pallar dra hem direkt efter matchen.

Maila fullständigt namn på vem ni vill bo ihop med (dubbelrum) på ordf@karnan.nu om ni ska med hotellbussen.

Matchen börjar 21.05. Räkna med en restid på ca sju timmar, ev förseningar och båtöverfarter inräknade. Medlemskrav gäller på bägge alternativen

Avgångstider kommer senare. Vi håller på och kollar pub, men det är svårare än man tror i en stad som trots allt är rätt stor. Återkommer!

Ni köper biljett via Tickster.

Till hotellbussen

Till direktbussen

Resorna till Oswestry, Wroclaw och inte minst Glasgow nu senast var riktigt lyckade. Det blir alltid ett fint minne och är på ett sätt så mycket roligare än den vanliga serielunken i Allsvenskan. Vi rekommenderar alltså skarpt dig, som inte vet om du ska med eller inte, att sluta tveka. Klart du ska med och stötta Skånes stolthet i jakten på avancemang från gruppspel! Vi är inte Elfsborg som står med mössan i handen i Europa-spel… Vi är HIF – och vi ska visa att vi står oss bra både på plan och läktare internationellt! Vi ÄR Europa-laget i Sverige! Läs t.ex. vad en Celtic-supporter tyckte om stämningen vi skapade i den oturliga Play-offen:

” The HIF fans were some of the loudest I can remember playing against,
so hearing our measly 600 faithful would be a near impossibility.”. Och Celtic-supportrar har trots allt varit med om en del…

Även på bortaplan i Glasgow skapade vi ett ruggigt tryck och det märktes på Celtic-supportrarna att vi gjorde avtryck! Samma avtryck ska vi göra i Hannover och där ska vi bli BETYDLIGT fler än de ca 500 man vi var i Glasgow!

Som vanligt gäller det att vi inte kan trolla med hur många bussar och hotellalternativ som helst. Anmäler ni er tidigt har vi naturligtvis inga problem att dra in fler bussar. Så bara kör på och anmäl er så fixar vi ännu ett Europa-minne att vara stolta över! Gå in på länkarna och köp!


Comments are closed.