Vecko-gate!

-Plast-gate

Det värsta med att det spelas fotboll i Sveriges högsta liga på en dörrmatta är inte att klubbarna valt det, eller att det är tillåtet från förbundet.
Nej vänner, det värsta med det hela är att supportrarna till plastklubbarna försvarar skiten. De säger sig vara fotbollssupportrar som du och jag, i helvete heller, en riktig fotbollssupporter hade aldrig gett sitt godkännande att favoritklubben pissar på sporten. Där borde egentligen fokus ligga, det är dom skall påverkas som i sin tur kan få till en förändring. Ok?

-Mordhots-gate

Sedan tidernas begynnelse har supportrar över hela världen försökt att ”störa” sina antagonister på 100 olika sätt. Det handlar just om detta, att störa.
I derbyt hade någon skrivit med hammarfattning ”Simon Thern skall dö” på ett lakan samt valt att droppa garderobsflickvännen ner för 37an i hopp om att störa en spelare som pissat initiativtagarna i ansiktet och spottat på klubbmärket. Det handlar INTE om att Thern inom en snar framtid skulle möta sitt öde, utan enbart störa en spelare, vilket sker överallt, hela tiden. Ok?

-Bojkotts-gate

Det har gått spinn i ordet bojkott på sista tiden. Så fort en liten motgång har uppdagats så har det inte tagit många sekunder innan någon tillkallar ordet.
Dock, den mest akuta bojkotten står på schemat, Hisingen borta en torsdag 18:00. Jag bojkottade Polenmatchen pga. liknande dilemma, men fick väldigt få med mig. Nu verkar det ändå som de flesta insett vad mitt balkonghäng handlade om och ställer sig nu bakom protesten, fine!
Åtvidaberg-Djurgården startade i 18:00 i (Igår) onsdags och både Åtvid och Dif hade ”fans” representerade. Det är alltså VI som skall statuera exempel och rädda Svensk fotboll då våra rivaler inte inser hur framtiden kommer bli för oss som åker land- och rike. Förvånad?

Ps. Jag hoppas att du som kallar dig HIFare och värnar om fotbollens framtid inte besöker Rambergsvallen idag. Förstått? Bra.

Till sist, hur tror du att HDs läsare hade röstat på följande fråga…

Vad är värst?

1. Hitler
2. Svält
3. Bengaler
4. Stalin
5. Atombomb

MDMF!


Klicka på bilden ovan för att följa mig på twitter.


Comments are closed.