I see dead people. (HIF-ÅFF)

HIF vann med 3-0.
Målskyttar: Atta Atta Atta, Oh Ah Nikola & nu gör han mål igen Alvaaaro.

Så här var matchen.
Tempofattigt, Olympias besökare, samt förljuget 7100 på tomma läktare. Matchen startade 15:00, ungefär samtidigt rullade Helsingborgaren av sin säng i en stank av gårdagens fräcka fylla. Kastade den fastklibbade kondomen i soporna och slog en signal till den lokala pizzerian.
På västra läktaren hade herr- och fru Skitnödig slagit sig ner med en mazarin, kaffet var fortfarande i termosen. På östra sydöstra hörn stod ett par hundra och skrek för att hjälpa laget med glada tillrop.

I pausen stod det 1-0 och herr- och fru Skitnödig minglade med de andra på västra, utbytte kanasta-tips och gjorde ett par snabba toalettbesök. Helsingborgaren där hemma hade precis ätit upp sin hawaii-pizza och satt nu och beklagade sig över den dåliga stämningen som rådde på Olympia, det kunde han gladeligen påpeka medans han bläddrade mellan Cmores sändning och Xfactor (R). I det sydöstra hörnet jagade de få hundra sjungande en kopp kaffe och något att äta innan matchen skulle blåsa igång igen.

Andra halvlek.
Sektion 37 gapade nu ännu glesare än för 20min sedan då många fortfarande stod i kö till den enda kiosken på Olympias oftast tätbefolkade sektion. Herr- och fru Skitnödig beklagade sig över vädret och passade på att gnälla över de där i hörnan som skrek fula ord vilket störde deras ”Day out”. Helsingborgaren somnade innan Oh ah Nikola och Nu gör han mål igen Alvaaaro satte tvåan och trean.

Ja, jag hatar vår jävla sk. publik, den är lika nödvändig som en bidé bredvid en vanlig toalett. Mer död och intetsägande finns inte i Sverige. Till ”Helsingborgaren” som låg hemma och njöt av sina bakfylleskitar och skröt om den enormt feta utgången, snälla håll dig väck i fortsättningen.

7100 var på Olympia i dag enligt HIF av dessa engagerade sig knappa 200… Som att ha ett 6:e sinne… I see dead people!


Comments are closed.