…För klubbmärket!

Tack Pär, detta är något man som supporter gärna hör vid fler tillfällen.
För en sån som mig själv är detta en självklarhet. Att vara supporter till en klubb och slav inför klubbmärket är vardag för oss flesta, på gott- och ont. Du är en fundamentalist när det kommer till att försvara dina färger, du är en fundamentalist när du händelsevis råkar i debatt med andra klubbars sympatisörer.
Har sagt följande många gånger att jag inte förstår mig religiösa människor, tills nu. Drar man paralleller mellan att vara insyltad supporter och en djupt troende person är hängivelsen/liknelsen slående överens.

– Du är trogen din klubb/religion.
– Det finns ingen annan klubb/gud jämte din.
– Du försvarar din klubb/tro i alla lägen.
Etc etc.

Just därför älskar vi sketna supportrar uttalanden som Pär gör inför matchen idag, ett uttalande vi hoppas få höra inför alla matcher i fortsättningen oavsett motstånd, penningar eller andra lockelser.

Tack Åge, 90-talisten!

Du skall ha ett fett jävla tack Åge för den här korta tiden. Dock är det den första sejouren du hade i klubben som jag vill minnas dig.
1998 vann vi Svenska cupen.
1999 vann vi SM-Guld.
Ingen kan detta ifrån dig, jag önskar dig all lycka till i framtiden. Du var 90-talets kung.

Mer som vanligt via twitter.


Comments are closed.