Öster borta – 100 för 100!

Måndag den 8 april klockan 19:05 spelar Skånes Stolthet borta mot Östers IF på nybyggda Myresjöhus Arena i Växjö. Vi satsar på att få iväg ett rekordstort bortapremiärfölje till denna match! Därför har vi redan nu tagit fram ett erbjudande till våra medlemmar som är för bra för att missa: 100 för 100!

Det innebär helt enkelt att de 100 personer som bokar snabbast bara betalar en hundralapp för resan! Dessa biljetter kommer enbart att finnas tillgängliga på Tickster och erbjudandet gäller endast pubbussarna, som utgår från Helsingborg och Lund (via Hässleholm).  Alltså inte direktbussen.

Försäljningen till 100 för 100 samt till direktbussen startar måndag 28 januari klockan 10:00! Häng på Tickster-låset! Länk till biljettförsäljningen.

Medlemskap i Kärnan är ett krav för att få åka med på våra resor och detta kommer att kontrolleras noga. Inte medlem än? Blir det här och ta del av erbjudandet direkt när det släpps!

När de 100 första pubbussbiljetterna är sålda släpper vi självklart fler, då till ordinarie pris 150 kronor. Du kan också köpa din ordinarie bussbiljett på Sweet& Tender, men först när de 100 första biljetterna är sålda.  Vi kommer att informera om när ordinarie försäljning till pubbussarna påbörjas, så håll utkik!

Avgångstider pubbussarna

  • Helsingborg IH: 14:00
  • Lund C (norra delen): 14:00
    Hässleholm (McDonalds ca 14:45)
    Bor du längs vägen Lund – Hässleholm– Växjö och vill bli upphämtad? Kontakta oss på resor@karnan.nu så ska vi se om det är möjligt att ordna.  Denna buss kör inte via Helsingborg.

Direktbuss

  • Helsingborg IH: 16:00 OBS: Direktbussen ingår inte i 100 för 100-kampanjen, men du kan från och med måndag klockan 10:00 köpa din biljett till direktbussen köpa din biljett till direktbussen här.

Matchbiljett ingår inte i priset. Vi återkommer med information om hur ni lättast köper dessa. De är i dagsläget inte ute till försäljning från Östers IF.

För alla HIF:are som vill ladda upp med likasinnade inför matchen har Kärnan bokat Stars and Stripes  på Storgatan 36 mitt i centrala Växjö. De välkomnar alla HIF:are och erbjuder bra priser på mat och dricka. Vad sägs om exempelvis Buffé + stor stark för 109 kr?

Vi tackar Stars and Stripes för inbjudan och bjuder tillbaka i form av skånsk skönsång och bra uppträdande!

ALLA TILL VÄXJÖ!

#100för100
#Allatillväxjö


Comments are closed.