Minibuss tillhörande Djurgårdsfans vandaliserad!

Haha! Där fick dom jävlarna! Eller?

Jag har inte skrivit ett inlägg här på länge men nu känner jag mig tvungen. Jag själv har som målsättning att åka på ALLA bortamatcher med HIF. Detta innebär, för er som inte vet, ofta att man bokar en bil eller minibuss. Varför inte storbuss undrar kanske vissa av er? Jo för att vi är för få HIF:are som reser! Ibland lyckas vi bara skrapa ihop en minibuss. Att hålla på med bokning av minibuss är krångligt. Att den blir vandaliserad på en parkeringsplats medan man ser matchen och inte kan göra ett skit åt det är det sista man behöver.

Nedan ser ni en länk med bild på den vandaliserade minibussen:

 

http://img109.imageshack.us/img109/7623/image1364820670633109.jpg

 

Ja, men minibussen tillhörde ju Djurgårdare och inte HIF:are? Varför bryr jag mig om Djurgårdarnas minibuss tänker kanske vissa av er. Jo, därför att det är så att jag själv denna sommar tänker ta ledigt och åka iväg till just bortamatchen mot Djurgården. Eftersom många av er som läser detta, kanske också ni som sabbade deras minibuss, inte kommer åka på denna bortamatch är det rimligt att vi endast får ihop just en minibuss till den resan. Tycker ni det är schysst mot oss att ni genom detta sabotage försätter oss i denna situation uppe i sthlm? Ska vi behöva stå i skift och vakta vår minibuss och missa delar av matchen när vi åkt fucking 60 mil? Om ni bryr er om andra HIF:are, exempelvis de som reser mycket, då ska ni sluta hålla på så här. Det kvittar om det är Djurgården eller något annat lag. Sånt här kommer alltid tillbaka och det är vi som reser som får ta skiten.

 

Jag hoppas att ni som gjorde det läser detta och tar det till er.


Comments are closed.