Vind i seglen!

HIF-skutan är på väg mot nya titlar utropar de flesta efter de senaste omgångarna i allsvenskan! Målrekord kommer att slås osv. Fantastiskt kul givetvis om det blir så!

Ja vi som följer Skånes stolthet vet ju vilket oflyt det var ifjol i flertalet av matcher som nu har ersatts med bra flyt. De två senaste matcherna talar ju för det. Förra året hade säkert de matcherna slutat med ett kryss. Sanslösa viktiga 2-0 målet mot Häcken senast punkterade den matchen efter ett par missade/rensade lägen för motståndarna. Att hålla rent i det egna straffområdet att lika viktigt som att göra mål för att få matcherna dit man vill!

Denna vår har även inneburit ur supporterperspektiv mycket positiva saker. Kärnans mer aktiva roll ihop med HIF har burit fin frukt! Bortamatchen mot öster och den breda satsningen #rödlördag blev topphittar! Sällan har en match varit så hypad som den mot gefle. Härlig atmosfär på supporterpuben Svanen före och efter matchen i solskenet!

Som HIFare i exil i de mörka smålandsskogarna har jag nu hittat fler likasinnade. Vi åker på matcherna ihop och milen ner till Olympia känns genast kortare och mycket roligare! ”Fraktion Dacke” är en blandning av gammalt och ungt med stort hjärta för HIF!
Nu stundar viktiga matcher mot några ”tyngre” lag. HIF är i fin form, så låt oss lätta ankaret så blåser vi på, tillsammans!

Vi ses på Olympia eller någon annanstans!

Bästa hälsningar ”Göingen”


Comments are closed.