Insamlingsrekord!

Insamlingsresultaten hittills säsong 2013 har varit katastrofala. Katastrofala ända fram till Elfsborg hemma! Med dryga 3000 kronor i spannarna flera matcher i rad började vi bli oroliga över att våra planer för säsongen skulle gå i kras. Nu 14651 kronor senare, är vi inte oroliga längre. Detta är ett insamlingsrekord som toppar det förra med mer än 1000 kronor!

Tifot till det närstående bortaderbyt i Malmö är ett enklare tifo som är planerat sedan länge och som vi räknade med att klara på den tidigare snåla budgeten. Men till hemmaderbyt i höst håller vi på att forma en plan, en plan som vi innan detta rekord var oroliga för skulle gå i stöpet. Nu, tack vare våra bidragsgivare, behöver inte Olympiapubliken gå miste om derbyfesten.

Denna kampanj om att skänka pengar till tifogruppen, som Supporterklubben Kärnan tillsammans med HIF:s SLO Alexander Ström drog igång, bevisar att vem som helst kan engagera sig i tifogruppen! Är måla och sy inte din grej? Skänk pengar. Säg till din kompis att skänka pengar. Har du en symaskin på vinden? Skänk den. Ett gäng oanvända penslar? Ja tack. Det finns många sätt att engagera sig. Supporterklubben hade märkt att insamlingsresultaten dalade och bestämde sig för att agera. Det gav verkligen resultat.

Ytterligare en sak som bidrog till detta rekord är ett individuellt bidrag på hela 4000 kronor! Det var den underbara sångerskan Sabina från Helsingborg som via sin far skänkte 4000 kronor då hon själv befinner sig i USA där hon deltagit i sångtävling och fått hjälp genom att HIF-supportrar röstat på henne.

Vi vill tacka alla som bidragit till detta rekord och vi hoppas nu att vi även i framtiden ska kunna bibehålla den klass på våra tifon som vi utvecklat genom åren. Ett stort tack. Fortsätt stödja tifogruppen.

/Patrik Svensson, ordförande i tHIFo

SONY DSC


Comments are closed.