Helsingborgs IF-IFK Norrköping

På bilden här ovanför ser ni en hjälte. Under fotograferandet vände jag mig om för att se ifall det finns något som helst engagemang på västra läktaren. Det jag hittar på hela läktaren är 1 (!) själ som vågar visa sin kärlek till HIF. Utan att bry sig om sin omgivning ställde han sig upp med sin matchtröja och halsduk för att visa vad han brinner för. Detta påminde mig om hur mycket jag ogillar vår sittplatspublik. Inte en skäl på hela läktaren som öppnade käften under hymnen. Enstaka gubbar med HIF-kepsar samt någon enstaka halsduk. Där går den absoluta gränsen för att visa sin kärlek till HIF.

Matchen var ungefär lika grå och tradig. 2 bilder på sektion 37 samt en bild på NG11 är vad som bjuds på idag. Samt 11 minuter oklippt videoklipp från matchens början.

HIF peking 2013 2

HIF peking 2013 3

HIF peking 2013 1


Comments are closed.