Bortom Sans står på Södra på söndag!

Som alla vet var tanken att söndagens match mot Kalmar skulle bli den sista på Södra Ståplats. Därför var det planerat att samtliga aktiva HIF-supportrar skulle sluta upp på ståplatsläktaren. Nu visar det sig att bygget skjuts upp och detta har givetvis skapat förvirring kring vart folk ska stå på söndagens match.

En del kommer säkert gå upp på Sektion 37. En del som redan köpt biljett till Södra kommer säkert bli där.

Bortom Sans har alltid HIF:s läktarstöd som främsta mål. Därför har vi fattat beslutet att uppehålla oss på Södra läktaren under söndagens match. Detta kommer vi göra för att agera som en samlande kraft för supportrar på Södra. Vi kommer hålla till på den Östra delen av läktaren närmast Sektion 37. Alla sångglada HIF:are på Södra är välkomna att ansluta. Kom ihåg att ta med HIF-halsduken!

Väl mött.


Comments are closed.