Kampanj till hemmamatch mot Mjällby – 20:a i spannen!

Tifogruppen håller för fullt på att arbeta med tifo till hemmaderby 8/5.

Detta tifo kommer bli en nystart för tHIFo. Detta kommer vara det första tifo sedan branden i höstas som ödelade i det närmaste allt vårt material. Detta blir ett tifo som vi gör helt från grunden utan innestående material att fylla upp med.

Efter derbyt har vi fler planer på att utveckla det visuella stödet i samband med Helsingborgs IF:s matcher. Vi har mycket att hämta upp och vi kommer ta ett steg i taget, men kämparglöden finns där. Vi är tacksamma för alla bidrag vi någonsin fått in och vi är tacksamma för de som kommer, stora som små. För att lyfta kommande pengainsamling och ge tifoverksamheten en flygande nystart kör vi nu kampanj till hemmamatch mot Mjällby 27/4 – en 20-lapp i spannen! Spannarna kommer som vanligt finnas innanför Olympias insläpp innan matchstart.

 

Väl mött!
tHIFo, HIF:s tifogrupp

nr 1


Comments are closed.