Säsongens bästa drag på söndag!

Igår visade spelarna och ett hundratal rödblå supportrar på Tele2 Arena att säsongen inte är slut. Vi har inte någon titel att jaga eller nedflyttning att undvika men när vår Smáradona dundrade in 2-2-målet på övertid gick glädjen inte att ta miste på.

Trenden är bruten, det blev inte ännu en förlust. Istället blev det en poäng och nu tar vi sikte på nästa match då Elfsborg kommer till Olympia. Supporterklubben Kärnan har redan gått ut med att vi ska fylla Södra ståplats och vi hakar på uppmaningen!

Vi har flera gånger visat vad en fullsatt sektion innebär volymmässigt och på söndag ska vi prestera nytt säsongsbästa! 1300 högljudda HIF:are kommer få Elfsborgs mumlande sidledshoppare att undra vad som hände.

Avspark 15.00. Fotbollsbaren öppnar 12.00. Skippa den sista groggen på lördagen och var i form på matchdagen!

Steg 1: Köp biljetter så vi fyller södra!
Steg 2: Dyk upp på Fotbollsbaren innan matchen!
Steg 3: Ge allt på läktaren i 90 minuter. Säsongens bästa stöd!

SPRID!


Comments are closed.