Inför derbyt

Södra ståplats har varit säsongens utropstecken så här långt. 2000-3000 sjungande HIF:are vid samtliga hemmamatcher och på söndag väntar det första derbyt där hela läktaren är öppen. Alla förutsättningar finns för att skapa det bästa draget någonsin på Olympia.

Det mesta tyder på att samtliga 4000 biljetter till Södra säljs slut och det innebär att det blir trångt på läktaren. Både nya och gamla läktarkrigare kommer stå enade för att skapa en vibrerande stämning.

För att stödet ska bli så bra som möjligt uppmanar vi alla som vill sjunga högt i 90 minuter att ställa sig centralt på läktaren. Står man centralt på södra så förväntas man ge allt hela matchen. Om man inte är redo att vara rejält hes på måndagen rekommenderas att man ställer sig antingen en bra bit ut till höger eller vänster på läktaren.

Självklart får alla stå precis var de vill, men detta är ett önskemål för att stödet ska bli så bra som möjligt. Sikten är perfekt var du än står och vi ser självklart gärna att hela södra engagerar sig och sjunger fram Di Röe.

Vi uppmanar samtidigt alla att ta plats på läktaren i god tid för att peppa spelarna redan under uppvärmningen. Och under matchen hoppas vi att just du peppar dina läktargrannar till att sjunga högt!

Fem dagar kvar. Gör dig redo för det första derbyt på nya (hela) södra!


Comments are closed.