Redaktionen

Bakgatan.se’s redaktion är som en demokrati men där ansvarige utgivare Ted Hundborgs röst alltid väger tyngst, lite som en demokratisk diktatur. Redaktionens medlemmar sprider även kloka ord i våra bloggar. Här nedan följer en kort bakgrundscheck på våra redaktörer på Bakgatan.se. Men först lite kuriosa… Down the memory lane.

Bakgatan.se kom till världen med buller och bång i maj 2007. Redan första året snittade vi 30.000 besök per månad vilket får ses som ett enormt gensvar på en nystartad- och så smal sida. Vi inriktar oss till 100% på att informera, roa och utveckla Sveriges ledande supporterskara. 2008 nådde vi närmare 50.000 besökare per månad och idag ligger vi på smått otroliga 90-100.000! Vi är som du redan gissat världens största inofficiella HIF-sida, frågan är om vi inte till och med är större än officiella…?


Redaktionen

Ted Hundborg, bloggare & ansvarig utgivare på Bakgatan. Bloggar om nyheter, skryter över sin trainerssamling samt försöker göra sig lustig på andras bekostnad.
Har varit engagerad HIFare sedan 1989, innan dess bara sporadisk besökare.

Off the recordFD. medlem i Red ’n Blue, FD. revisor i Frontline (D.Ä), grundare av supporterklubben Kärnan 1998.
Numera bara en ”vanlig” supporter med ett löjligt stort intresse för den engelska supporterkulturen. Följer utöver Sundets pärla även Millwall och Wombles.

Ålder: 36

Kontakta: info@bakgatan.se