Finally, we’re back!

Din, min och allas favorit är tillbaka. Efter ett malplacerat intrång på sidan valde vi att stänga ner allt. Forumet uppdaterades och kom tillbaka i gammal god stil. Vi hade kunnat slänga upp den gamla sidan samtidigt men intrånget gav oss istället ett tillfälle att uppdatera allt från det tekniska till designen.
Nej, sidan har inte bytt namn till ”Guldgatan” utan är enbart ett tema vi med stolthet vill inpränta så länge det går. Med trippeln i färskt minne…

I övrigt har det gallrats bland våra skribenter här på sidan. Därför söker vi nu efter nya vapendragare som kan förgylla vår läsarkrets med visdom- och dumheter. Vet du med dig att du har koll på saker och ting kring supporterkulturen vi försöker förmedla här på sidan är du välkommen med en gästblogg till att börja med. Skicka in ditt alster till info@bakgatan.se

För övrigt går bloggskribenten och grundaren av sidan, JBP i graven, men ersätts med en mycket nära vän till honom, Ted Hundborg.

Välkomna tillbaka till Sveriges största och mest inflytelserika supportersida, Bakgatan.


5 Responses to Finally, we’re back!

  1. Pingback:Fredrik Ymer

  2. Pingback:Jacek

  3. Pingback:Ted

  4. Pingback:Emma

  5. Pingback:Lund