Södras utveckling tar fart!

Det var tänkt att vi på lördag skulle presentera ett genombrott i vår utveckling, men vi har bestämt att göra detta redan nu för att kunna skapa en större diskussion på mötet och locka folk dit för att kunna skapa en stark plattform för vad som komma skall.
Vi vill härmed presentera Södra Support, en ny – och den enda Grupperingen som enbart kommer hålla till på södra. Våra visioner är ganska logiska. Vi står på södra, för södra. Vi kommer svara för ett verbalt och visuellt stöd på södra läktaren och står för positiv läktarkultur,
således accepteras INGENTING som kan skada HIF och dess supportrar, Inget opassande beteende så som politiska utspel eller ställningstaganden, inga fyrverkerier eller något som helst våld.
Vi kommer ha som mål att fånga upp den yngre publiken och ge dom en identitet på läktaren, en tillhörighet och brödraskap (systerskap likaså för de kvinnliga medlemmarna), allt för att skapa en gemenskap och en självsäkerhet bland oss med det gemensamma brinnande intresset för vårat HIF.
Självklart kommer vi  ta in folk långt upp i pensionsåldern också om så blir, alla är välkomna oavsett religion, ursprung, politisk tillhörighet eller ålder, sålänge vi kan ge ALLT på läktaren och ställa upp på att aldrig smutskasta klubben i vårt hjärta.
OM detta sker att någon beter sig på ett sätt som ger klubben skit så kommer detta tas med denna person direkt på plats och uteslutas ur grupperingen då denne riskerar att dra med oss andra som verkar för något gott.
Vi kommer även att trycka upp tröjor med Texten Södra support som kommer att säljas för samma summa det kostar att köpa och trycka tröjan. dessa kan beställas av oss direkt på läktaren, pris och liknande återkommer vi med när vi fått offerter från tryckerierna.
vi är 4 pers som kommer vara ansvariga för grupperingen som ni kommer kunna ta kontakt med på läktaren för att få reda på mer. oss träffar ni på mötet – lördag kl 17.00 på OP!
VÄL MÖTT!


7 Responses to Södras utveckling tar fart!

  1. Pingback:Ted

  2. Pingback:yousof

  3. Pingback:Ted

  4. Pingback:yousof