Vi skall leda, inte följa!

Bakgatan tillbaka, dag 2.

Med den kanske mest inflytelserika sidan om Skånes stolthet tillbaka så följer vi givetvis det inslagna spåret med att gnälla på allt och ingenting. I alla fall jag är av den naturen. Jag ser det inte som gnäll utan bara en uppmaning till mina fellow HIFare, de på läktaren samt de i styrelserummet att bli bättre på alla plan. I min värld vill jag inte HIF skall vara en obetydlig klubb för inbördes beundran, utan en klubb som står längst fram i ledet och dikterar ordningen. Där alla andra står sidan om och ser oss som en ledstjärna- och föredöme. Detsamma gäller med Bakgatan.se.

Vi skall leda, inte följa!

Champagneflaskorna ligger krossade mot gatstenen, bakfyllan har lämnat kroppen för flera månader sedan & vi står och stampar på samma ruta. Det är mindre än 1 månad till den Allsvenska starten, 1 jävla månad. Biljetthögen hos Sweet & Tender visar annat… Svenska mästarna, Cupmästarna & Supercupmästarna har till dags datum mönstrat 1(?) buss till premiären mot Peking. Tydligen finns det viktigare saker att lägga pengar & energi på än att följa klubben man säger sig följa slaviskt. Nä, jag vill se en hype som startar nu, inte imorgon, utan nu! Harkla nu ur dig segersötman från champagnen och bevisa att HIFs supporterkultur inte behöver konstgjord andning!

Än en gång. -Vi skall leda, inte följa!

Med tanke på de bevingade orden ovan. När vi nylanserade sidan på söndagskvällen så var de första besökarna på sidan från följande ”domäner”…

1. Facebook
2. Mff-familjen
3. Sthlm Södra.

Trevlig tisdag mina vänner.


Comments are closed.