HIFs anfallsjakt ett misslyckande?

Olyckskorparna kraxar som högst just nu, jag är rädd att jag skall sätta mig i samma träd. Gerndt försvann, Jönsson likaså, förra året… Det är nu mars och inte ens en månad till premiären. Men igår ”lyckades” Jay-Jay signa en anfallare ingen hört talas om fram till augusti. Applåder. I juli startar kvalet till den största fotbollsturneringen efter VM- och EM, dvs. Champions fucking league.
Någon som ser vart jag vill komma? Krax krax…

Jag hoppas Jansson har en plan, en teori, en magisk formel för detta ser lika illa ut som Agons näsa. Oavsett islänningens eventuella braksuccé försvinner han tillbaka till Belgi(g)en under sensommaren. Hur tänkte ”vi” där? CL-kval och samma vassa anfall vi hade fram tills i måndags. Visst, det finns troligtvis plats för en Maxi under fönstret i sommar, en oprövad lirare som skall skolas in i HIFs spelidé… Skeptisk?

Är HIFs och Jay-jay anfallsjakt ett misslyckande? Ja, med reservation. Reservation för att Alvaro, Sörum- & Sundin spelar utöver förväntan, reservation att Alfred islänning leder skytteligan fram till EM-uppehållet. Ingenting är omöjligt, det såg vi förra året…

Men vafan, krax krax.


Comments are closed.