Pubbuss mot Norrköping klar – köp biljett NU!

Så, nu har vi äntligen lyckats skaka fram en pub i Norrköping! Efter många om och men och försök med andra pubar är det nu klart att Harrys tar emot oss. Puben ligger centralt beläget på Drottninggatan. Alla sneare är såklart också välkomna dit!

Detta innebär att vi nu kommer att skicka pubbussar till Norrköping, vilket många av er säkert väntat på!

Av erfarenhet vet vi att det brukar vara lågt intresse till direktbuss – speciellt om en pubbuss också rullar. Därför har vi bestämt oss för att ställa in direktbussen. Ni som redan har köpt till direktbussen: oroa er inte. Era biljetter görs om till pubbuss-biljetter. Ni behöver inte göra någonting; bara att ställa in er på tidigare avgångstid och pubbesök. Vill ni av någon anledning inte åka pubbuss får ni givetvis pengarna tillbaka. Bara kontakta oss så löser vi det!

Avgångstiderna är som följer:

– Lund: 10.00

– Helsingborg: 11.00

Vi räknar med fem timmars resa vilket innebär att vi får ett par timmar på pub – helt lagom!

Medlemskrav gäller from i år på resorna. Vi vill helt enkelt gynna våra medlemmar så mycket som möjligt. Medlemspriset sänktes förra året till 100 kr just för att alla ska kunna bli medlemmar. Vi hoppas ni har förståelse och införskaffar medlemskap! Som vanligt är alla välkomna att bli medlemmar i Kärnan, oavsett ålder, engagemang eller sektion. Detsamma gäller självklart på våra resor.

Det är NU det är dags att börja få igång en hype! Premiären är bara en knapp månad borta. Tjata på polarna, familjen – alla du känner. Skånes stolthet har ett guld att försvara och då ska ALLA vara på plats i den så viktiga bortapremiären! Obligatorisk närvaro!

Frågor? Skriv här i kommentarsfunktionen, maila oss, skriv på vår Facebook-grupp eller på Bakgatans forum!

Se nu till att fixa biljetten i det snaraste!


Comments are closed.