En växande kärlek. (Gästblogg)

3 och 1/2 timmes bilresande till HBG, ja ni kanske kan förstå att jag inte tar mig till varje hemmamatch. Jag har växt upp i en ort som heter Kisa som ligger relativt nära Linköping och jag bor här fortfarande, eller ja ”fortfarande”, jag är bara 16 år gammal så…
Jag har hållit på HIF sedan 6 år tillbaka i mitt liv och passionen bara växer år för år. Jag har ingen aning om hur jag började hålla på HIF, möjligtvis var det cupguldet 06 eller så var det Henke under hans tid i FC Barcelona som fick mig att inse vad kärlek är! Hur som helst, den första matchen jag såg i HBG var år 2009 mot gnaget, en regnig eftermiddag och ett riktigt dött Olympia. Matchen slutade 3-2 och det var självklart Henke som stod för det mesta framåt. Efter den matchen och rundturen i staden så var jag fast.

Ända sedan dess så har jag velat flytta till HBG och just nu så är det den enda saken jag vet ska ingå i min framtid, detta fick jag bekräftat förra året efter att Lennart Johanssons pokal hade tagit sig till sundets pärla. Jag satt hemma och kollade på gais-HIF och sen lyssnade jag på mupparnas match på radion. VI ALLA fick nog den där känslan i kroppen när mupparna kvitterade och vi alla bröt ut i jubel, men sen då… Jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag gjorde då. Jag var nog nästan mer ledsen än glad, allt jag gick miste om igenom att vara här, helt sjukt! Då insåg jag att jag MÅSTE flytta till HBG, dryga 3 år kvar sen så är jag hemma. Har dock skapat en grupp som heter ”Anhänget i öst” för att hitta likasinnade.

Under förra säsongen när jag infann mig på 37:an så var det en person som sa att jag inte skulle vara där, för att jag var en bonde. Samt att jag läste ett inlägg där någon uppmanade att hålla bönderna borta från 37:an. Snälla, skärp er! ALLA som håller på HIF är välkomna till vårat hem Olympia vilket även 37:an tillhör!

Slutligen så vill jag uppmana ALLA att ta sig till premiären i peking! ALLA som håller på HIF och har möjlighet ska ta sig dit! Lätt för mig att säga.

/ Ung HIFare i Kisa


Comments are closed.