Vad fan håller DU på med?

Drygt en vecka kvar till årets första titelmatch, mindre än en månad till premiären mot Peking borta. Enligt rykten är 1600 biljetter sålda till Supercupen, 1600! Vad fan sysslar DU Helsingborgare- och HIFare med? Är ni mätta nu? Något jävla fel är det i alla fall… 1600 biljetter mot största guldrivalen i Allsvenskan, vi är trippelmästare och den feta lata och bortskämda ”HIFaren” visar samma entusiasm som supportrar valfritt lag i div II. Skärpning för helvete!

Allsvenska mästarna tar sig till Norrköping den 2:e April, Kärnan har precis fyllt sin första buss. Ja, du läste rätt… 1 fucking buss. Jag har inte ord att beskriva besvikelsen… Vi må ha vunnit alla jävla titlar förra året men att lyfta på röven och stötta vårt lag på bortaplan är för de flesta fortfarande något ”klacken” gör och inget man själv inställer sig till, men fira guldet går bra…

Sent i november 2011 dansade Helsingborg. Över 10 000 fyllde stadens centrum och hyllade de som lyckats med det unika, att vinna en trippel. Nytt år, 1600 förbokade till Supercupfinalen, 1 buss från Helsingborg till Norrköping. Dagens pinsamma sanning.

Mästare? Inte på läktaren i alla fall…


Comments are closed.