Södra stå är tillbaka!

Med lite ångest och lite förhoppningar har vi i en månad arbetat röven av oss bokstavlig talat med att styra upp saker och ting för att få tillbaka stödet på södra. Det var inte mycket tid och dåligt gensvar på mötena.

Att vi inte gav upp där och då – första mötet med en handfull deltagare lite halvsömnigt placerade på OP.. ja det förstår jag inte. men nog fan genomförde vi mötet.. kom på sjukt bra ideer.. sedan gick allt som tåget.. gensvaren haglade över oss och alla var positiva, detta gav oss också mer bensin på elden att fortsätta jobba mot det omöjliga.. att få något resultat till supercupen..

Matchdag… ja va fan ska vi förvänta oss? visst för facebook grupp hade växt enormt mycket på bara en vecka och var fullt av nyfikna medlemmar och fortsatt bra kritik.. men skulle vi uppleva den typiska hypen runt saker och ting? ALLA ska med.. ALLA ska göra något.. men när det är dags står några frusna och förvirrade typer där och undrar vad fan som hände.

fan va jag får äta upp alla mina negativa icke-förhoppningar efter matchen blåstes av.. vi är MÄSTARE och fy FAN va södra är på gång! under matchen imponerades jag från räcket av hur många sjungande jag såg där ifrån.. flagghavet.. så vackert! bara det.. när man står mitt i skiten så hör man inte alls hur bra det låter. men responsen efter matchen visade på att vi hade lyckats! när jag dagen efter såg matchen i repris och skruvade upp för att höra hur det lät så visste jag fan inte vart jag skulle ta vägen, vilken av växlingarna var södra när ”kom igen HIF” skanderades? 37.an som körde med sig själv? ja det lät fan så.. sen när ”södra ståplats följer er” ekade ut ur datorhögtalarna stod det klart…

SÖDRA LEVER!

TACK alla ni som visade vart skåpet skall stå. och tror jag rätt så kommer första hemma vara södras bästa prestation på mycket länge (undantag mupparna hemma som är oslagbart)

fortsätt nu kämpa alla södra krigare mot ännu större prestationer, tillsammans kan vi göra detta till så mycket större än vad vi någonsin kunnat drömma om!

blir rent av tårögd när jag ser kärleken på läktaren växa så enormt mycket på så kort tid!


Comments are closed.