Till minne av en trogen HIF-supporter

Olle Rasmussen, för vissa mer känd som Sailor. Han var en trogen HIF-supporter. Han åkte på bortamatcher så länge hälsan tillät det och var en alltjämt trogen besökare på hemmamatcherna. En förebild för alla yngre supportrar till den här klubben.

Olle uppskattade tifogruppens arbete väldigt mycket och och skänkte pengar vid varje insamling. Hans sista tid på Olympia satt han på Sektion 36 varifrån han alltid fick en bra överblick på tifona och matchen efteråt med glädje berömde det senaste tifot.

Det var ett sorgligt besked som nådde oss kvällen innan Supercupen. Innan matchen tog vi oss därför tid att göra en banderoll tillägnad Olle. Pengar som han själv troget bidragit med genom åren gick denna dag till att hedra hans eget minne. Banderollen hängde uppe hela matchen ovanför Sektion 36 och under hyllningen av spelarna samt under prisutdelningen hölls den upp längst fram på sektionen.

Denna titel vanns till din ära Olle.

Vila i frid.


Comments are closed.