Frustrerade motståndare

Tänkte bara avlägga en lite rapport från Stockholmsjävlar efter vår finfina uppvärmning inför Allsvenskan i form av en Supercupvinst. Det känns som att vi blir fler och fler som samlas på Retro för varje match som går. I lördags var det ett kärt återseende med många, men även en massa nya ansikten som välkomnades in i vår familj. Så kul att se!

Matchen såg bra ut. Jag måste säga att precis som flera andra var jag rädd för att vi skulle ha problem i backlinjen. Något som skulle visa sig vara helt onödiga farhågor. Det var ljuvligt att se en så samspelt backlinje, speciellt med tanke på att det runnit igenom en del bollar under träningsmatcherna. Samtliga fyra debutanter som startade gjorde bra ifrån sig och jag har överlag en bra känsla inför vad som ska dra igång nästa måndag.

Det var förstås en väldigt god stämning på Retro med tanke på hur det gick i matchen. Men det var inte alla besökare som njöt. Eftersom vi trots allt befinner oss på AIK-mark så var det en del AIKare i restaurangen. Om de inte vet att vi håller till där eller om de går dit för att kunna håna oss vid en eventuell förlust lämnar jag osagt för jag har ingen aning.

Däremot var det tydligt att den frustration som AIK-spelarna visade upp på plan smittade av sig på AIKarna på Retro. Speciellt en person som blev så förbannad när Markus Strömbergsson ändrade sitt domslut gällande straffen till AIK att han tog upp en näve mynt ur fickan och skickade rätt upp bland våra bord där vi HIFare satt och jublade. Som tur var fick inget någonting på sig men personalen såg ju naturligtvis till att skicka ut den här herren fortare än kvickt. Bartendern kom även upp till vår hörna för att höra så att alla var ok. Det är så fint att veta att vi blir så väl omhändertagna på vårt Retro. Då kan vi fokusera på att ha det så bra vi kan tillsammans och bara njuta av de HIF-matcher vi ser där.


Comments are closed.