tHIFo söker nya medhjälpare!

Så är den nya säsongen igång och det har blivit dags för tifogruppen att söka nya medhjälpare. Många som läser här på Bakgatan känner säkert redan till vårt arbete. Det är vi som står för det visuella stödet till klubben i form av flaggor, banderoller och framför allt stora läktarkoreografier som vi har några gånger om året. Vi skissar, målar och syr alla våra egna flaggor och banderoller och för att finansiera allt material har vi insamlingar på hemmamatcherna där publiken får ge frivilliga bidrag.

Allt detta kräver en hel del arbete och därför vänder vi oss nu till dig som har ett engagemang som sträcker sig längre än till bara matchdagar. Du som inte kan sitta sysslolös i väntan på en stor match utan måste få utlopp för din energi genom kreativt och positivt arbete för klubben.

tHIFo är en förening vars syfte är att göra tifon och skapa visuellt stöd för HIF. I övrigt har vi ingen supporterverksamhet. Vi anordnar inga resor till bortamatcher mer än när vi ska frakta ett tifo, vi lägger ingen värdering i vart man står på läktaren eller hur ens engagemang till klubben tar sig till uttryck i övrigt. Hos oss är man välkommen oavsett om man åker på alla bortamatcher eller bara några få, om man står på ståplats eller sitter på sittplats, om man sjunger i 90 minuter eller bara då och då. Det viktiga i vår verksamhet är tifoskapandet.

Innan hemmamatchen emot Elfsborg välkomnar vi nya medhjälpare. Är man intresserad går det bra att på Bakgatans forum skicka ett privat meddelande till användaren med namnet tHIFo. Vi ser helst att man är minst 15 år fyllda, men visar man ett seriöst intresse kan undantag göras.

Hälsningar tHIFo.


Comments are closed.