Södra Support intar bloggen!

Nu har vi även denna blogg för att nå ut till er!

här kommer vi publicera matnyttigt som har med södra ståplats att göra, lättare med denna än med Fotbollsfarsans blogg som är en personlig sida. och då vii är 4 st som ansvarar för södra support så blir det lättare såhär!

Gårdagens match mot ellos blev ännu ett bevis på att vi lyckats med att väcka södra ståplats till liv igen! Härifrån kan vi inte göra mer än att förlita oss på att NI hjälper till att uppmuntra era grannar på läktaren att vara med att sjunga!

Mina förhoppningar inför matchen var nog lite för höga mot vad resultatet utvisade, då vi kunde höras så sjukt bra under supercupen med 5.500 på läktaren, men ändå inte mkt högre under gårdagen med det dubbla. jag tror förklaringen ligger i för mycket påskmat och godis samt att läktaren luktade parkbänk.. alkoholintaget dagen innan kunde märkas betydligt på många. alltså tror jag att nästa hemmamatch så växer röststyrkan igen.

det ända jag stör mig på är att folk inte har mage att ta i från tårna när ingen av oss står på räcket, visst är det lättare att sjunga när någon manar på, men det ska INTE behövas. Jag säger inte att vi ska stå på läktaren och lata oss så att alla sjunger, självklart njuter även vi av att ställa oss upp och elda igång er! men ni måste hålla ut även när vi inte stått där på några minuter.

Matchen i sig gick vår väg och man märkte efter målen hur nivån höjdes! HÄR måste ni tänka om. klart man är på topp och firar efter ett mål och således sjunger högre, men det är när vi möter motgångar som ni ska ta i så halsen smärtar. det är DÅ våra krigare behöver det som mest!

Vi har potential att växa många gånger om då jag under tiden på räcket igår kunde se 100-150 personer som mumlade lite när alla andra sjöng! ni som ser dessa personer som halvhjärtat sjunger med, ge dom uppmuntrande ord att sjunga högre! dom KAN ttydligen låtarna och vill bevislingen vara med och stötta HIF, vi måste bara ge dom modet! så HJÄLP TILL!

jag vill även passa på att uppmuntra er till att köpa egna flagor i kärnanboden, eller i HIFshopen! alternativt att ni skapar egna! det är busenkelt! om ni är osäkra på hur man gör och sådant så funderar vi på att ta en dag i sommar och ha en gemensam flaggmålardag, men detta är änsålänge en outvecklad idé. men den är absolut helt möjlig och hade helt klart varit kul att kunna ses ett gott gäng och måla och sy tillsammans!

 

ang tröjorna som varit hett efterfrågade så kommer vi släppa dom i matchen hemma mot Mjällby den 27.e April. Vi kommer ta 70-80:-och de kommer i röda och marinblå efter vad ni vill ha, bilder kommer inom kort!

MEN ni måste hjälpa oss, skicka gärna ett mail till oss här eller via Facebook sidan Södra ståplats 2012  och skriv vilken storlek ni önskar om ni tänker köpa så vi har bra koll på hur många av respektive storlek vi kommer behöva beställa. Vi kommer självklart beställa fler än vad som beställs, men vi vill ha en någorlunda bra koll på hur vi ska fördela det. samt att vi får en bra koll på hur många tröjor som ska beställas i första skedet.

 

Vi ses på södra ståplats!

 

//Danne – Fotbollsfarsan


Comments are closed.