Lite info från er kära supporterförening (anmäl er till Åtvid!)!

GAIS-matchen går var en frustrerande historia. Fruktansvärt surt att inte få med sig en poäng. Vi på läktaren gjorde i alla fall vårt i sann, spontan anda – det ska vi fortsätta med!

Vi har lite info om allt möjligt som kan vara viktigt för er att känna till. Vi slänger därför upp det som ett blogginlägg.

– Tältet bakom Södra kommer redan till nästa hemmamatch att bli dubbelt så stort. Dessutom kommer dagens bar att få sällskap av en till. Ge oss synpunkter på utbudet i tältet – är det något mer ni vill ha där? Det finns möjligheter att påverka.

– Våra nya halsdukar har släppts, vilket få kan ha missat vid det här laget. Vi är nöjda med dem och för 100 kr stycket hoppas vi ni är det också! Vi tar kort numera också – en smidig lösning för alla er som inte går omkring med cash längre! I boden säljer vi även bussbiljetter till bortaresorna, andra av våra egna souvenirer, flaggor, stickers och nu även HIF:s souvenirer. Ni lär inte missa boden, så titta förbi nästa match!

– Vi har tagit tag i affischerandet till bortamatcherna och reklamen till dem överlag. I fortsättningen hoppas vi kunna ge er info ännu tidigare än i nuläget. Affischer sattes upp i stan och runtom Olympia i helgen och kommer att göras även nästa helg. Vi håller i nuläget på att planera inför KFF-resan och undrar om  det finns intresse för pub eller ej? Matchen är på en vardag så pubavgången kommer att kapa ytterligare ett par timmar på arbetsdagen. Dock får man ta lite ledigt i vilket fall, och pubavgångar brukar dra mycket mer folk oavsett nästan. Vad tycker ni?

– Vi vill passa på att berömma initiativet Södra support. Ni har tagit tag i Södra bra och en klar förbättring har vi andra märkt. Fortsätt så! Vi hoppas även att sektion 36 kommer att hålla igång med sång och engagemang!

– Åtvidaberg härnäst och anmälningarna väntar på att rulla in. Gör det lätt för oss och anmäl er i rappet!

 

Det var allt från oss för tillfället! Stöd HIF!


Comments are closed.