Finnbogason ollar in den!

HIF slog som de flesta redan vet ett rekord i och med att man inte förlorat på Olympia sen den där matchen mot grönsvart 2010. Snyggt jobbat! Men i övrigt har säsongen hittills varit klart under måttet av vad man kunde ha önskat från ett mästarlag.
När skall det vända? När skall den berömda ”röda tråden” göra sig till känna. Jag tror nämligen inte jag sett HIF så harmlösa och utan spelidé sedan Peter Swärdh hade sista ordet i klubben.

Jay-jay har under sin tid värvat klokt och rättat munnen efter plånboken. De 5 titlarna talar sitt tydliga språk. Vi har under samma tid gnällt- och ifrågasatt hans- och klubbens val av spelare. Så frågan är, får man lov att kritisera de senaste värvningarna eller bör man vänta tills liemannen står innanför dörren?

– Nordmark var bra mot Aik, efteråt lika anonym som en kissfläck innanför ett par termobyxor.
– Finnbogason, 3 mål men i övrigt lika vass som kung Porcelis.
– Sörum/Torres, har vi också råd att vänta 25 matcher innan han levererar?

Dock har Jay-jay lyckats ypperligt när det kommer till försvarsdelen, den biten skall han ha all heder för. Men vår topp är lika uddlös som en smörkniv vid ett bankrån.

Aik på onsdag, Atta skadad. Emil Krafth upprepar förhoppningsvis succén från matchen mot Mjällby. Sörum tittade förhoppningsvis på sin spegelbild i matchen mellan Chelsea-QPR och gör en Torres?

Finnbogason har gjort mål med höger fot, vänster fot och huvudet. Gissningsvis gör han mål mot gnaget med 3:e benet. Egentligen skiter jag hur det går till, bara vi piskar skiten från Solna.

Ses på O’learys alla rättrogna!

Till sist, grymma HIF-gaddningar finns det gott om men Jejos måste vara det ultimata hånet någonsin!


Källan till gaddningen finns <här>


Comments are closed.