Värsta baksmällan!

(Pga. mailstrul har jag inte kunnat publicera det här inlägget innan. / Ted)

Tung HIF-dag efter derbyholmgången och festen är på något slut nu…eller?

Jag och min övningskörande son for ner från smålandsskogen med förhoppning om ett härligt skånederby med spänning, kamp och offervilja.

Vi var ute i god tid trodde vi, men ett vägbygge gjorde att vi sniglade fram i 3 km vid trafikplats Segevång och tre kvart försvann. Ingen bra start och halv panik för att hitta en parkering. Kl.18.59 kom vi äntligen in på arenan efter att väldigt noga blivit kroppsvisiterad av en glad kvinna som klämde extra noga på de nedre ädlare kroppsregionerna.

Vi hamnade helt fel långt från klacken pga den sena ankomsten, knappt någon sjöng med av de som stod runt omkring oss. Jämte stod två danskar som babblade om annat och på andra sidan två kedjerökande tjejer i 20-års åldern. Inget vidare tryck där vi stod i alla fall.

Matchen då? Ja alla som såg eländet vet ju, tre mål i baken under en period då allt gick snett, mffarna lekte katt o råtta med oss. Var fanns spänningen, kampen och offerviljan som vi ville se? …Är allt det goda och roliga borta nu ställer man sig frågan?

Att truppen har många nya spelare och skadade just nu kan man visserligen skylla på, men det finns olika sorters förluster. Detta var en förnedring och idag är det värsta nyårsdagsbaksmällan.

Värva ny målgörare skriker någon, en ny tränare skriker en annan. HIF har värvat ett par stycken målgörare för denna säsong men de håller tyvärr inte måttet. Det är för långsamt och för dålig bollkontroll. Felrekryterat. Ridå ner.

Svarta dagar kommer och är tufft för en hängiven supporter, torsdagen 10 maj 2012 tillhör bland de svartaste.

Men en hängiven supporter sviker inte sin klubb och lag! Det är nu vi ska bekänna färg och stötta laget!  Och till de som springer in på plan med HIF-märket på bröstet ska fan i mig kämpa tills de stupar, annars kan de söka sig till annan arbetsgivare!

Vi ses på Olympia eller någon annanstans!

Bästa hälsningar ”Göingen”


Comments are closed.