Manginan, -Det nya hen?

Genusmaffian regerar för tillfället och mff verkar vilja ta första steget ut som klubb och bekänna färg. Förra året fick vi reda på att Antons brorsa, Tobias Hysén var straight och nu bereder alltså mff vägen för det där nya, ”Hen”. Hur förklarar man annars följande foto på deras officiella sida? (Bilden är numera bortplockad från artikeln, tack gode gud för skärmdump)

Starkt jobbat mff, frågan är bara vem ”manginan” tillhör? Jag sätter mina stålar på Simon T. Jag är också 100 på att det är samma kille som ställde frågan –”Kan man stoppa in pungen också?” i en sexspalt Malena Ivarsson höll och fick till svar, -”Om plats finnes”. Vadslagningen fortsätter i vårt forum.

I övrigt hoppas jag få se många ansikten uppe i Småland imorgon, mot nästa 3 poängare! Kände bara att fotot behövde förevigas, tack till Huttunen som ”spottade” Manginan, dock, vad fan hänger du på mff.se för?


Comments are closed.