Humorbefriad journalistik

Vill gratulera den mediakanal som sniffade rätt på Sadikus svar i min intervju först. Grattis grattis. En fråga, rådde det totalt stiltje i fotbollsvärlden den dagen eller var det en totalt humorbefriad praktikant som försökte göra sig ett scoop? Oavsett vilket så svälter barn i Afrika…
Jag hoppas att Sadikus skämt (vilket det uppenbart är) ses som just det ett skämt annars borde vi införa en humorns dag så alla (Media) är medvetna om det självklara.

…och ingen gratisreklam för Bakgatan.se blev det i heller. Istället hade man skrivit ”Guldgatan.se” i sina artiklar. Kanske mitt fel att fortsätta leva i devisen ”Fem i rad”? Dags för en designändring?…

100%

Dagens ”City Helsingborg” försvarar HIFs anfallare med att de har stått för 73% av årets kraftiga målskörd (8 mål av totalt 11 genom alla lagdelar). Det går att vrida- och vända på statistik så den passar just ditt ändamål. Låt säga att vi hade tills i dag ”lyckats” med att spotta in 1 mål under årets 11 matcher så hade vår anfallstrojka varit 100-procentiga? Det handlar inte om att jag vill att vi skall såga våra anfallare längs fotknölarna men att vi istället borde ifrågasätta Jesper Janssons värvningar. Vi väntar fortfarande på ersättare för Rasmus & Gerndt…

Bakgatan-relaterat.

Internt diskuterar vi att Bakgatan för närvarande står och stampar i stället för att fortsätta leda utvecklingen samt leverera matnyttigt- och intressant skit. Därför söker vi ett par ständiga medarbetare på sidan som KAN leverera med kvalitet. Är du rätt man, kvinna, vegan eller hen? Hör av dig!
I övrigt, nästa månad kör vi igång en ”livsstils-blogg” där vi kommer köra med ”duckface-bilder” och bystig A-kupa för alla modeintresserade inom supporterkulturen.

Över 3400 följer oss via vår facebookgrupp nu, magiskt! Gilla här du också.

Till sist, jag är helt övertygad att vi tar en seger idag. Påminnelse, på 37an sjunger man, gör man inte det byter man sektion.


Comments are closed.